Uniek & Responsive design

ASV Webdesign heeft al honderden webshops mogen bouwen. Wij weten precies wat voor mogelijkheden een webshop hoort te hebben en wij zorgen er ook voor dat jouw webshop over al deze mogelijkheden beschikt. Wij ontwerpen een unieke schitterende webshop die responsive is zodat het ook op mobiel en tablet goed eruit komt te zien. Of je nou kleine webshop met een paar producten wilt of dat je een webshop met duizenden producten wilt.
Het kan allemaal want de mogelijkheden zijn enorm.

Volledige controle over je webshop

Wij weten dat het fijn is om zelf je webshop te kunnen beheren.  Daarom krijg je van ons ook instructies om met je webshop om te gaan. Wij bouwen alle webshops in WordPress, dat is het meest gebruiksvriendelijke systeem waarmee je een webshop kan ontwerpen en beheren.

Producten toevoegen is net zo makkelijk als een mailtje schrijven en verzenden.  Je voert een titel, beschrijving en prijs toe, vervolgens upload je een paar foto’s en klik je op publiceren. Zo makkelijk gaat het! Om het nog makkelijker te maken krijg je ook instructievideos zodat je het proces makkelijk kunt volgen en kan terugkijken als je het even niet meer weet. Mocht het even niet lukken dan helpen we je er graag bij.

Je webshop is voorzien van een SSL certificaat. Zo zijn je bezoekers ervan verzekerd dat jouw webshop een veilige webshop is. Dat wekt vertrouwen en verhoogd de conversie.

Offerte aanvragen