Persoonlijk advies 9,2
Deskundigheid 9,3
Afspraken nakomen 9,8
Communicatie 9,4

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4 en daar zijn wij erg trots op.

Schrijf zelf een beoordeling

Dit zeggen onze klanten over ons

Hieronder staan een aantal ervaringen van onze klanten. Je hebt de mogelijkheid om hun huidige website te bekijken door op de groene knop te klikken. Houd er rekening mee dat sommige websites er anders uitzien dan toen wij ze hebben opgeleverd. Dat kan komen doordat de klant toegang krijgt tot de website om zelf aanpassingen te doen of omdat een derde partij er iets aan heeft veranderd.

”Ik ben enorm tevreden met ASV Webdesign. Voor mij persoonlijk was dit een belangrijk element wat te maken heeft gehad met de startup van mijn eigen bedrijf, de communicatie en de werkwijze van ASV Webdesign heeft mij het oprechte gevoel gegeven dat ik er niet alleen voor stond. De communicatie is zuiver, en de kwaliteit is geweldig. ”

Vincent

Bekijk mijn website

”Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn beslissing om mijn website door ASV Webdesign te laten bouwen. Toen Ameet beloofde dat de website pas klaar was als ik tevreden zou zijn, nam ik dat met een korreltje zout. Ik ben namelijk best een perfectionist. Maar met zijn eindeloze geduld en inzet heeft hij zijn belofte dubbel en dwars waargemaakt; een website die helemaal naar mijn zin is voor een leuke prijs! ”

Mirjam

Bekijk mijn website

”Wij van www.nubodyshaping.nl zijn erg blij met onze website, zeer goed contact en medewerking gehad, de volgende website mogen ze weer bouwen voor ons.”

Marcel

Bekijk mijn website

”Heb me website laten maken bij dit bedrijf was snel en een normale prijs perfect!!! ‘

Roy

Bekijk mijn website

”Het was een hele prettige ervaring om met ASV Webdesign samen te werken. Ik kon Ameet alles vragen en we hadden altijd snel contact. De website ziet er geweldig en professioneel uit en was inderdaad snel af! Ik zou ASV zeker aanbevelen bij andere! ”

Ethel

Bekijk mijn website

”Het heeft een tijdje geduurd voordat we online waren maar dat was helemaal aan onze kant te wijten. Inmiddels zijn we WEL online en het ziet er tof uit ! Zeer uitgebreide website met veel informatie en pagina’s”

Danny

Bekijk mijn website

”Professioneel, correcte afspraken, denken mee. ”

Youssef

Bekijk mijn website

”Top samenwerking. Werkt erg snel en is heel goed bereikbaar.”

Nabil

Bekijk mijn website

”Prettig samengewerkt met Ameet, duurde wel vrij lang voor website online was omdat design vaak bijgeschaafd moest worden, uiteindelijk resultaat is prima naar wens. ”

Bernhard

Bekijk mijn website

”Het was erg prettig samen werken met ASV Webdesign. Ameet heeft alle tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden. Hij reageert onmiddellijk op je vragen. Dat is erg prettig.”

Varsha

Bekijk mijn website

”Bijzonder goede service! Veel contactmomenten over verloop en implementatie volledig nieuwe website. Verhuizing van server verliep vlekkeloos. Ameet doet wat hij zegt! ”

Hendrik

Bekijk mijn website

”2 websites bij hun laten bouwen en het was een positieve ervaring ze zijn goed bereikbaar en denken goed met je mee een aanrader voor een ieder die een website wil laten bouwen”

Abdel

Bekijk mijn website

”Zeer aan te raden.”

Sita

Bekijk mijn website

”Klantgericht, nauwkeurig en betrouwbaar. ”

Dlovan

Bekijk mijn website

”Zeker een aanrader. Ik ben zeer tevreden op de wijze waarop ze werken en meedenken. Ja, ik zal ASV Webdesign zeker aan anderen aanbevelen!!”

Soenita

Bekijk mijn website

”ASV staat mij altijd te woord en helpt mij altijd erbij. SUPER AANRADER VOOR IEDEREEN!! ”

Gursel

Bekijk mijn website

”Super service van Ameet gekregen. Doet precies wat er gevraagd wordt en geeft verder ook aan als iets op een andere manier beter/mooier is. Zeker aan te bevelen en qua prijs eigenlijk een koopje voor een startende ondernemer.”

Niruben

Bekijk mijn website

”In zeer korte tijd had ik een perfecte website. Om mijn site up to date te houden heb ik filmpjes met instructies ontvangen. Ik ben heel tevreden over het eindresultaat van mijn site, dit komt met name ook door de snelle en duidelijke communicatie!!”

Sandra

Bekijk mijn website

”Zeer correct en snelle afhandeling van wensen aan de website.  In een woord, dit bedrijf is sterk antebevelen ,voor die gene die een website zoeken.  Tevens is de prijs zeer concurrerend.”

Jeuring

Bekijk mijn website

”Ik heb een super makkelijk te onderhouden website. Professioneel en betaalbaar. Een aanrader, zeker voor starters met een niet zo’n grote budget is ASV webdesign een rots in de branding.”

Shivani

Bekijk mijn website

”Mijn website werd snel en vakkundig gemaakt. Ook wijzigingen na de proefversies werden zonder problemen doorgevoerd. Alle afspraken werden nagekomen en de prijs is prima! Ik beveel ASV webdesign zeker aan.”

Hans

Bekijk mijn website

”Zeer tevreden over hoe het gewerkt wordt met de klant. Er werd goed naar mij geluisterd en de aanpassingen waren snel ingevoerd. De website is netjes opgeleverd.”

Katja

Bekijk mijn website

Wij vragen om voortaan alle ervaringen via Google te delen.

Laat een review achter