Een website kunnen we al vanaf 800,- ontwikkelen. Vraag een offerte aan om te kijken hoeveel jouw website zal kosten.

Nee, er zijn geen maandelijkse kosten. Je krijgt van ons zelfs gratis 6 maanden domein, webhosting, backups, SSL certificaat & E-mail.

Na deze 6 maanden kan je beslissen of je de website nog steeds door ons wilt laten beheren. Als dat het geval is, dan kost dat slechts 10,- per maand voor de webhosting, domeinnaam, backups, SSL certificaat & E-mail.

Wil je de website op je eigen hosting zetten of meenemen naar een andere webdesigner? Dan is dat geen enkel probleem. Je zit nergens aan vast want wij werken zonder abonnementen.

Nee. Het pakket met de domeinnaam, hosting, backups, SSL certificaat & E-mail is een cadeau. Als je hier geen gebruik van wilt maken dan kunnen we de website direct op de door jouw gekozen hostingprovider installeren.

Let wel op dat we dan geen gratis onderhoud kunnen bieden. We raden je daarom aan om gebruik te maken van de gratis 6 maanden. Daarna kan je nog altijd beslissen om over te stappen.

Ja, mocht je ooit problemen ervaren met jouw website dan zullen wij dit zo snel mogelijk oplossen. Als de webhosting bij ons is afgenomen dan doen we het zelfs gratis.

Ja, wij zullen de verhuiscodes opsturen en je nieuwe provider kan daarmee de website overzetten. Als het niet lukt dan helpen wij mee.