Mijn naam is Ameet Radjkoemar en ik ben de oprichter van ASV Webdesign. Sinds 2011 houd ik mij bezig met het ontwikkelen van websites. Mijn doel is om elke ondernemer te helpen bij het maken van een succesvolle website.

Het ontwikkelen van websites begon vanuit mijn huiskamer en inmiddels heb ik mijn bedrijf weten uit te breiden tot een hecht team van ervaren webdesigners, tekstschrijvers, logo-ontwerpers en online marketeers die ik aanstuur om de perfecte website voor jou te kunnen ontwikkelen voor een betaalbare prijs. Elke website wordt kritisch door mij bekeken en zo nodig bijgeschaafd om hoge kwaliteit te garanderen.

Als ondernemer wil jij je het liefst richten op het ondernemen zelf en daarom is het van belang om te kunnen rekenen op een  betrouwbare partij die het online gedeelte voor zijn rekening neemt, zodat jij je 100% kan focussen op jouw bedrijf. Goed contact tussen webdesigner en klant is in mijn ogen erg belangrijk, middels persoonlijk en/of telefonisch contact kunnen wij jou het beste eindresultaat garanderen.

Ameet Radjkoemar
Ameet RadjkoemarOnline marketeer