Als eigenaar van een website weet je hoe belangrijk het is om je online aanwezigheid veilig en betrouwbaar te houden. Of je nu een kleine blog, een webwinkel of een bedrijfswebsite hebt, er zijn bepaalde dingen die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat jouw website goed blijft werken en jouw bezoekers de beste ervaring krijgen. Daarom bieden wij ons ASV Webcare pakket aan, een compleet pakket van A tot Z dat bestaat uit producten en diensten die elke website nodig heeft. Van webhosting tot beveiliging, van backups tot klantenondersteuning, wij zorgen ervoor dat jouw website in goede handen is. Leun achterover en laat ons voor jouw website zorgen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is – jouw bedrijf en jouw klanten.

ASV Webcare pakket bestaat uit:

Wij zorgen ervoor dat jouw website online en toegankelijk is voor al jouw bezoekers. We bieden de opslagruimte en de technologie die nodig is om jouw website te laten werken.

Wij helpen je om een uniek (.NL) adres te kiezen voor jouw website, zodat mensen het gemakkelijk kunnen vinden op het internet.

We beschermen jouw website tegen hackers en andere beveiligingsrisico’s door het installeren van een beveiligingscertificaat. Hierdoor kunnen jouw klanten met vertrouwen gebruik maken van jouw website.

Een SSL Certificaat is te herkennen aan het slotje:

We helpen je om professionele e-mailadressen te maken voor jouw bedrijf, zodat je professionele e-mails kunt sturen en ontvangen van jouw klanten.

We zorgen ervoor dat jouw website up-to-date blijft en goed blijft functioneren door regelmatig updates uit te voeren. Hierdoor blijft jouw website veilig en stabiel. Let wel op dat het hier alleen gaat om technische updates en niet om aanpassingen. Voor aanpassingen aan de website hebben we deze strippenkaart.

We beschermen jouw website tegen hackers en andere bedreigingen door middel van verschillende beveiligingsmaatregelen. Hierdoor blijft jouw website veilig en betrouwbaar voor al jouw bezoekers.

We maken regelmatig backups van jouw website en slaan deze op, zodat jouw gegevens altijd veilig zijn. Als er iets misgaat, kunnen we snel jouw website herstellen.

Als ASV Webdesign de website onderhoudt, mag je ervan uitgaan dat je website altijd virusvrij blijft. Mocht het toch een keer gebeuren dat je website geïnfecteerd raakt, zullen wij de website gratis weer virusvrij maken

We bieden ondersteuning via WhatsApp, zodat je ons snel kunt bereiken als er iets is met jouw website. We zijn er elke dag van de week om je te helpen en te ondersteunen.

Is je website gemaakt door ASV Webdesign? Dan kost het Webcare pakket slechts €60 25,- per maand

ASV Webcare Pakket Aanvragen

Je naam(Vereist)
Je adres(Vereist)
Kies wat van toepassing is(Vereist)
Betaling(Vereist)
Via(Vereist)

Hoe kunnen wij je bereiken?