Na 12 jaar gebruik te hebben gemaakt van dezelfde webhosting server, is het nu hoog tijd voor een upgrade. Onze toewijding aan kwaliteit en uitmuntendheid heeft ons doen besluiten om te vernieuwen. We streven ernaar onze klanten de allerbeste ondersteuning te bieden, en helaas hebben we gemerkt dat de huidige server niet langer voldoet aan onze strenge maatstaven door de te lange wachttijden bij problemen met de website of e-mail.

Wij zijn aan het verhuizen naar een nieuwe en betere server met snellere klantenondersteuning, en daarom hebben wij het ASV Webcare-pakket ontwikkeld. Dat betekent dat je website sneller en veiliger wordt en mochten er ooit problemen zijn, dan is dit nieuwe hostingbedrijf 24/7 beschikbaar om deze problemen snel op te lossen.

Jij bent al een gewaardeerde klant en momenteel neem je onderstaande producten af bij ASV Webdesign:

Wij zorgen ervoor dat jouw website online en toegankelijk is voor al jouw bezoekers. We bieden de opslagruimte en de technologie die nodig is om jouw website te laten werken.

Wij helpen je om een uniek (.NL) adres te kiezen voor jouw website, zodat mensen het gemakkelijk kunnen vinden op het internet.

We beschermen jouw website tegen hackers en andere beveiligingsrisico’s door het installeren van een beveiligingscertificaat. Hierdoor kunnen jouw klanten met vertrouwen gebruik maken van jouw website.

Een SSL Certificaat is te herkennen aan het slotje:

We helpen je om professionele e-mailadressen te maken voor jouw bedrijf, zodat je professionele e-mails kunt sturen en ontvangen van jouw klanten.

We bieden ondersteuning via WhatsApp, zodat je ons snel kunt bereiken als er iets is met jouw website. We zijn er elke dag van de week om je te helpen en te ondersteunen.

Bijkomende diensten bij het ASV Webcare-pakket

Omdat de nieuwe server van hogere kwaliteit is, kost dat iets meer dan wat je gewend bent. Daarom hebben we onderstaande diensten toegevoegd om je enigszins tegemoet te komen en het aanbod aantrekkelijker te maken.

Je bent vast al gewend dat onderstaande diensten meestal gratis worden uitgevoerd, maar helaas zal dat vanaf dit moment niet meer zo zijn als je besluit bij de huidige server te blijven. Dit komt doordat de huidige server steeds meer problemen oplevert, en het ontzettend veel tijd kost om dit steeds gratis op te lossen. Daarom zijn we genoodzaakt om voortaan 80,- per uur te rekenen voor onderstaande diensten als je besluit niet over te stappen.

We zorgen ervoor dat jouw website up-to-date blijft en goed blijft functioneren door regelmatig updates uit te voeren. Hierdoor blijft jouw website veilig en stabiel. Let wel op dat het hier alleen gaat om technische updates en niet om aanpassingen. Voor aanpassingen aan de website hebben we deze strippenkaart.

We beschermen jouw website tegen hackers en andere bedreigingen door middel van de nieuwste beveiligingsmaatregelen. Hierdoor blijft jouw website veilig en betrouwbaar voor al jouw bezoekers.

We maken regelmatig backups van jouw website en slaan deze op, zodat jouw gegevens altijd veilig zijn. Als er iets misgaat, kunnen we snel jouw website herstellen.

Als ASV Webdesign de website onderhoudt, mag je ervan uitgaan dat je website altijd virusvrij blijft. Mocht het toch een keer gebeuren dat je website geïnfecteerd raakt, zullen wij de website gratis weer virusvrij maken

Is je website gemaakt door ASV Webdesign? Dan kost het Webcare pakket slechts €60 20,- per maand.

De kosten van je huidige hostingpakket worden in mindering gebracht bij het overstappen op het Webcare-pakket en de verhuizing wordt gratis gedaan door ASV Webdesign.

ASV Webcare Pakket Aanvragen

Je naam(Vereist)
Je adres(Vereist)
Kies wat van toepassing is(Vereist)
Betaling(Vereist)
Via(Vereist)

Hoe kunnen wij je bereiken?